Mladší a starší přípravka vezou druhé místo z turnaje v Hruškách

V rámci přípravy na novou sezónu se mladší a starší přípravka zúčastnili v sobotu 24.8. turnaje v Hruškách. Spolu s nimi se na turnaji představily týmy FK Hodonín, FK Moravská Nová Ves, MSK Břeclav a domácí Sokol Hrušky.

Výsledky mladší:

Strážnice – FK Hodnín 15:3
Strážnice – Hrušky 6:0
Strážnice – Moravská Nová Ves 6:3

Výsledky starší

Strážnice – Hodonín 7:1
Strážnice – Hrušky 2:2
Strážnice – Moravská Nová Ves 4:0

Oba výběry se tak v posledním kole utkaly s MSK Břeclav o celkové vítězství v turnaji a oběma vzhledem k předchozím výsledkům stačila k prvenství remíza. Bohužel ani jednomu celku se kýžený výsledek uhrát nepodařilo.

Nejblíže k němu měla mladší přípravka, která podlehla MSK Břeclav 2:3 kdy velkou část zápasu vedla, ale soupeři se povedlo v posledních minutách stav otočit. Kluci pak dosáhli ještě vyrovnávací branky na 3:3, kterou rozhodčí k našemu údivu po skončení zápasu neuznal pro hru rukou i když po vstřelení branky nechal rozehrávat z půlky….

Starší přípravka podlehla v posledním zápase MSK Břeclav 0:3, zápas byl dlouho vyrovnaný, soupeř se dostal do vedení 1:0, kluci makali a snažili se o vyrovnání, nastřelili tyč a břevno. V posledních minutách ve snaze vyrovnat dokázal soupeř dvakrát utéct a definitivně tak rozhodl o svém vítězství v turnaji.

Jak mladší tak i starší přípravka na turnaji předvedli, že na novou sezónu jsou skvěle připraveni a z turnaje si po zásluze odváží pohár a medaile za druhé místo. A aby toho nebylo málo tak Lukáš Gajda za mladší a Ondra Šimkó za starší byli vyhlášeni nejlepšími brankáři turnaje.

Kluci děkujeme za skvělý výkon – tréneři mladší a starší přípravky