Soustředění Kopánky 2020 – den druhý

Hlásí se druhý den fotbalového soustředění

Den začal budíčkem kolem sedmé hodiny ranní. Někteří už byli vzhůru, některé jsme museli budit. Zítra předpokládáme, že už budeme více dětí budit. Některé trenéry radši ani budit nebudem.

Ráno snídaně, párky s kečupem nebo hořčicí, opět luxus, něž si někteří stihli vzít snídaní jiní už si chtěli přidávat. Ráno mladší přípravka procházka lesem (trenéři budou mít v neděli smaženici), starší přípravka trénink na hřišti a ti nejstarší intenzivní, opravdu intenzivní trénink na travnatém plácku “nad rolbou“. Pak se ještě do oběda stihly vystřídat přípravky na hřišti a ti nejstarší už vyzkoušeli před obědem bazén.

Dnes svatební oběd vývar s nudlemi a svíčková omáčka s knedlíkem. Opravdu nás hrozně těší, že všechny děti všechno jedí (a ne málo). Můžou si do sytosti přidávat.

Dopoledne se k nám připojil Míša Daněk se sundanou sádrou, ale museli jsme zároveň zavést jednoho domů. Marek Luzum nakonec bohužel laryngitida. Ale vše se dá do pořádku a už se na něj těšíme u tréninků . Mary všichni tě pozdravují a už se těšíme jak vyběhneš na trávníky.

Odpoledne zase trénování, hraní na hřišti a bazén. Už víme, proč si „stará garda“ brala „mladé“. Ti s nima běhají , makají a duo M + M (nebudeme jmenovat) je u bazénu, kde jich děti musí obsluhovat (ovívat, nosit pivo, otáčet na slunci, aby se nepřichytli….) Pak si duo skákne do bazénu a konec koupání pro děti, v bazénu už není voda.

Večeře bramborová kaše a kuře –talířky ani nemuseli umývat.

Děti si opět mohly ze svého rozpočtu něco málo utratit a opět brambůrky a přidala se i coca-cola.

Po večeři v naší klubovně proběhla dražba nalezených a zapomenutých věcí. Za pár (max. 100 -nejsme tyrani) kliků, dřepů, lehů sedů se věci vydražili. Někteří byli samozřejmě několikrát. Máme pár želízek a i na trenéra se dostalo. Všem rovným dílem. Jinak dnes už proběhla i trampolína, badminton. Zítra ještě přibude pinec.

Odstranili jsme první 3 pidiklíšťata.

Náš maskot je každý večer přidělen do pokoje , který je uklizen a o který se jejich dočasní majitelé náležitě starají. Do pokojů starší přípravky se Jiskra (náš maskot) nemůže podívat nikdy. Tam je to bez šance. U trenérů byla šance jedině před příjezdem.

S dalšími aktuálními informacemi se ozveme brzy.