Expedice Kopánky 2021 – 2. díl

Další krásný den plný zážitku je za námi a posledních pár hodin před námi.  Už se určitě na ty své kuřátka moc těšíte. My už moc.

Včerejší den  byl ve znamení odpoledního turnaje  šesti smíšených družstev pod vedením zkušených kapitánů (ročník 2010 a 2011) a  nalosovaných trenérů v roli brankářů. Týmy se utkaly systémem každý s každým a odehrálo se 15 vyhrocených zápasů, ve kterých jsme zkoušeli psychickou odolnost především kapitánů. No…..   ne úplně všichni prošli . To jsme si vyříkali hned po turnaji a při večerním fotbálku už to byla jen zábava , radost, spolupráce s mladšími   a  prostě super. 

Pokud se někdo bál, co tady ty chudáčci děti jedí a zda nejsou hladní. Tak obavy nemusíte mít, ti co nejí fazole tak snědí fazolovou polévku, ti co nejí vepřové si dají vepřový plátek  atd. atd.  Včera špagety a řízek, dnešní oběd bramborová kaše s uzeným  masem a mrkvový salátek.  Přes den spoustu ovoce. Z proviantu co jsme dostali vám nic nepřivezem, vše se snědlo a ………   

Kapesné Vám děti taky nepřivezou. 7UP, PEPSI, MIRINDA v plechovce  je úplné nákupní terno a klasika brambůrky.  Samozřejmě je usměrňujeme, kdy a kolik si to mohou koupit, jinak by první den bylo vše vykoupeno a týdenní bolest břicha.  

Bohužel je tu i první úraz, svačinář při výkonu své činnosti utrpěl hluboké zranění  řezným nástrojem v rozsahu 2 mm.  

Dnes dopoledne starší kluci procházka  a mladší trénink. Odpoledne je v plánu soutěž o krále penalt.